tisdag 15 februari 2011

Tusen tack Sjöbo för en fantastisk helg och audition!

Jag hade väntat mig en hög standard eftersom jag vet att det finns många körer och en musiktradition sedan gammalt i kommunen men inte så här bländande!!
Jag har verkligen fått ihop en superkör som kommer att sätta Sjöbo med omnejd på kartan i uttryckets finaste bemärkelse. En stor bredd i ålder och röster, fin blandning av killar och tjejer av olika sköna personliga karaktärer. Det här kommer bli toppen!! Magdalena med alla kollegor på kommunen och frivilliga har gjort ett grymt jobb!!! Ett speciellt tack till Snogeholms slott för en trevlig körövning och god lunch i makalösa lokaler. Nu hoppas jag att alla i Sjöbo sluter upp med röster och ser till att vi håller oss kvar så länge som möjligt och att alla i kommunen kan få ut så mycket positivt av detta fantastiska evenemang som möjligt, dessa chanser växer ju inte på träd ;-) Jag lovar att jag och min underbara kör kommer att göra vårt yttersta för att leverera på högsta nivå i TV.

Allt gott
Jakob Samuel

Ps. Jag har hört att det finns några som tror att det vi inte följt reglerna vid uttagningen men jag garanterar att Sjöbo har fått precis samma tillämpning av reglerna som alla andra kommuner. Det har handlat om någon kilometer utanför kommungräns, i detta fall två stycken som jag insisterat på att jag vill ha med i programmet och den typen av undantag har alltid gjorts i Körslagets historia, med hänsyn till körledarna. Låt oss i stället glädjas åt att kören kan komma oss alla till fördel med sina talanger. Som sagt full fart framåt för Sjöbo. Och åter igen: Tusen tack. Ds

6 kommentarer:

 1. Kul att få läsa vad Jakob tycker. Blir det med bloggat av honom?

  SvaraRadera
 2. Trevligt med en hälsning=) Jag kommer att rösta på er så sjung på...

  SvaraRadera
 3. Lycka till Kören!!! Vi håller tummarna härifrån Lövestad! Det är på tiden att Sjöbo hamnar på kartan :)och att ni visar vilka bra talanger vi har här i trakten. Musik är livet och Körslaget sporrar till fler kulturaktiviteter i bygden!

  SvaraRadera
 4. Om någon kilometer betyder nästan två mil ifrån så....
  vi bor i samma kommun som en av dem som inte kommer från sjöbo bor i. Inte rättvist detta!

  SvaraRadera
 5. Det var ju ett sabla gnäll på dig som skriver här som anonym kören är uttagen så du får leva med det

  SvaraRadera
 6. Jag önskar er ett stort LYCKA TILL!
  Jag kommer heja på!!!!

  SvaraRadera